Verkoop materialen

Openingsuren: alle werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur

Alle materialen voor draineerwerken  kunnen uit voorraad worden geleverd: drainagebuizen al of niet omwikkeld, koppelstukken, controleputten, wachtbuizen en geotextiel.  Wij hebben steeds graszaden en meststoffen in voorraad op onze vestiging Kieleberg te Bilzen. Grote hoeveelheden worden op aanvraag ook geleverd.

 


Hier een overzicht van onze producten:

Drainagematerialen

Hulpstukken voor drainage

Noppenfolie

Geotextielen

Afvoerbuizen en hulpstukken

Wachtbuizen

Graszaden Innoseeds

Meststoffen

Graszoden

Belijningsverf

Sleepnetten


Drainagematerialen

Elastische kunststof draineerbuis in pvc , geel. Geproduceerd volgens DIN 1187 met kwaliteitsmerk en conform de Belgische norm NBN T42-113. Kale buis of omwikkeld met kokos, polypropyleen of geotextiel. Op rol van 50, 100 of 200 m lengte afhankelijk van de diameter: 50, 65, 80, 100, 125, 160 en 200 mm. Ook verkrijgbaar zonder perforaties.  Starre drainagebuizen op lengte zijn eveneens verkrijgbaar met of zonder omhulling, maar enkel op bestelling.

Strasil : tunnelvormige draineerbuis in pvc + alle hulpstukken. Verkrijgbaar in diameters van 80 tot 350mm.

Strabusil : dubbelwandige geribbelde draineerbuis in PE, glad binnenin + alle hulpstukken. Verkrijgbaar in diameters van 100 tot 400mm.

Terug naar overzicht


Hulpstukken voor drainage

Voor iedere toepassing hebben we een passend hulpstuk zoals moffen, eindstukken, invoerbochten, T-stukken, Y-stukken, alle mogelijke reducties, eindbuizen met klep, … . Deze hulpstukken zijn verkrijgbaar in diameters van 50, 65, 80, 100, 125, 160 en 200mm.

Terug naar overzicht


Noppenfolie

Speciaal polyolefin met verschillende noppenhoogtes en drukweerstanden afhankelijk van het gebruik, met of zonder geotextiel. Meer informatie op aanvraag.

Terug naar overzicht


Geotextiel

Niet geweven geotextiel als toepassing voor scheidingslaag, filter of drainage. Verkrijgbaar op rollen van 2m x 150m. Andere breedtes en lengtes zijn op bestelling verkrijgbaar.

Geweven geotextiel als toepassing voor scheidingslaag, filter en versteviging. Verkrijgbaar op rollen van  5,25m x 100m.

Terug naar overzicht


Wachtbuizen

HDPE geribbelde kabelbuizen, met gladde binnenkant, voorzien van een trekdraad. Deze zijn verkrijgbaar in de diameters 50, 63, 75, 90 en 110mm. Op rollen van 50m.

Terug naar overzicht


Graszaden Innoseeds

Voor iedere toepassing kunnen wij een aangepast graszaadmengsel leveren en dit onder meer voor gazon, sportvelden, openbaar groen, zodenteelt, golfbanen en weilanden.

Naast ons uitgebreid gamma graszaden leveren we ook een ruim aanbod aan ruwvoergewassen en groenbemesters.

Terug naar overzicht


Meststoffen

Ons aanbod aan hoogwaardige meststoffen bestaat onder meer uit:

  • Nutrigrow 20-5-10 +3 MgO + 2 Fe voor gazononderhoud, aanleg en renovatie van ) sportvelden
  • Nutrigolf 16-5-12 + 2 MgO + 1,5 Fe voor de toepassing van tee en green
  • Nutrifer 14-0-7 + 9 Fe als oplossing voor mosproblemen
  • Nutri N 22-5 voor sportvelden en fairways

Terug naar overzicht


Graszoden

Voor wie zowel onmiddellijk resultaat als een prachtig gazon wenst, hebben wij een aanbod in graszoden. Dit voor toepassing als recreatiegazon, siergazon en sportgazon. Deze grasmatten zijn verkrijgbaar op rollen van 2,50m x 0,40m en hebben een dikte van 1,5cm.
Voor het machinaal plaatsen van grasmatten op grote oppervlaktes zijn er "Big rolls" verkrijgbaar op rollen van 20m x 0,60m en een dikte 1,5cm.
Extra stevige matten zijn verkrijgbaar in diktes van 3,5cm. Alle grasmatten worden vanaf 80m² op uw werf geleverd.

Terug naar overzicht


Belijningsverf

Foot-line voor belijning van uw voetbalvelden.

Terug naar overzicht


Sleepnetten

Gegalvaniseerd stalen sleepnet met een werkbreedte van 2,40m x 1,80m.

Terug naar overzicht